Voorjaarsblog

In ons voorjaarsblog introduceren we graag Ramon Rinkel, eigenaar van Grando Keukens & Bad Hoorn. Hij weet als geen ander smakelijk te vertellen over wat 2020 onze keuken allemaal voor moois kan bieden!

“Trends veranderen door de jaren heen en ook in 2020 staan er weer een aantal mooie keukentrends klaar. Grando Keuken & Bad Hoorn heeft hier elke dag mee te maken en geeft je graag een blik van de nieuwste ontwikkelingen.

Natuurlijke kleuren, maar zwart blijft!
Terug naar de natuur; bij deze trend  zie je vooral een combinatie van natuurlijke materialen met zachte kleuren geïnspireerd door de natuur. Denk hierbij aan hout, leer, marmer, terracotta in combinatie met metalen zoals brons, goud, messing of koper. Een combinatie die zorgt voor een warme uitgesproken sfeer!

Het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren komt voort uit de interieur trend van duurzaam en milieubewust wonen en omarmt het gebruik van eerlijke producten. Dit is iets wat terug is te zien bij de Soft reflection trend, maar ook bij de tegenhanger, de zwarte keuken.

De witte keuken moet steeds meer plaatsmaken; Zwart is in 2020 nog meer aanwezig in de Nederlandse huizen en ook niet meer weg te denken. Een donkere of zwarte keuken geeft gelijk een gevoel van luxe en heeft echte classy uitstraling. Het mooie van een witte keuken is dat je het in vele stijlen uit kan voeren. Dit zelfde is bij een zwarte keuken; een leeg canvas om het bijvoorbeeld meer naar het industriële te trekken óf naar het klassieke.

Ook de verschillende apparatuur merken zijn klaar voor deze trend en hebben hier complete productlijnen voor opgezet. Matzwarte vaatwassers, ovens, koffiemachines, zijn een echte musthave in iedere keuken.

High-techoplossingen
Connect met je keuken; we horen het steeds meer en voeren het ook steeds meer uit bij mensen thuis. Door simpel jouw apparatuur te bedienen met je smartphone, bespaart een hoop tijd én het is nog leuk ook! Zet de oven alvast op voorverwarmen als je nog even snel een boodschap wilt doen, zodat het gerecht direct de oven in kan als je thuis komt. Of bekijk de status vanuit de woonkamer en stuur bij, simpel via je mobiele telefoon.

Door de jaren heen zien we dat bestaande apparatuur principes goed samen gevoegd kunnen worden naar één goed werkend systeem; De Bora kookplaatafzuiging is hier een goed voorbeeld van. Kookdampen en bakgeurtjes maken geen schijn van kans meer door het efficiënte afzuigsysteem. Gemakkelijk te bedienen én niet geheel onbelangrijk, eenvoudig om schoon te maken! Het minimalistische design past in elk keukenontwerp door zijn elegante look. Zo is bij de Bora Pure het bedieningspaneel in stand-bijstand zo goed als onzichtbaar en zorgt de intelligente verlichting ervoor dat alleen het essentiële zichtbaar is als het systeem actief is.

Het vlaggenschip van jouw keuken, de Bora Pure, de Bora Classic 2.0 en de Bora Professional kun je uitgebreid bij ons in de showroom uitproberen. Ook helpen wij je graag verder naar jouw zoektocht naar je droomkeuken voor in je nieuwe (t)huis!

PRIVÉ AFSPRAAK

Je bent tijdens de openingstijden altijd welkom bij ons in de showroom, maar ook openen wij de deuren speciaal voor jou buiten de reguliere openingstijden. Je bent dan alleen in de winkel samen met de adviseur, zodat je in alle rust jouw keuken of badkamer kunt samenstellen. Na het invullen van het contactformulier op onze website nemen we contact met je op, om het gewenste tijdstip af te stemmen. Bellen kan natuurlijk ook.”

Maak een vrijblijvende afspraak op www.grando.nl/hoorn.

Laatste nieuws

taart + 1e post (Facebook-bericht)

30 jaar Zeeman Makelaars!

kerst 2023

Fijne feestdagen!

1

Bouwupdate Reigersborg in Hoogkarspel

type-appartement-Munt_def-1200x900

Inloopuurtje!

okt. 2023 (1)

Bouwupdate Aan ’t Laantje in de Bangert & Oosterpolder

Volg ons ook op social media: