Start verkoop Holenkwartier fase 2a in Hoorn!

De oude Philipsfabriek komt tot leven! Vrijdag 15 juli jl. is de verkoop van fase 2a gestart! Fase 2a bestaat uit 28 appartementen en 10 woningen. Alle verkoopinformatie is terug te vinden op de website (www.fase2a.holenkwartier.nl)  zoals de brochure, prijslijst, verkooptekeningen, etc. Belangstellenden kunnen zich dan definitief inschrijven via het digitaal inschrijfformulier.

LOFTS, APARTMENTS, SPLITLEVEL HOUSES

Fase 2a ligt in de zuidoosthoek van Holenkwartier. Naast de toren met Superlofts verrijzen hier 62 woningen. Van studio’s en royale eengezinswoningen (splitlevel- en verandawoningen) tot appartementen en lofts. We hebben het over de blokken 4 t/m 10 waarvan nu blok 5, 6, 7, 9 en 10 in verkoop zijn. De Superloftstoren (blok 3) behoort ook tot fase 2a, en is reeds in verkoop via www.superlofts.holenkwartier.nl. De blokken in fase 2a liggen aan een fraai gemeenschappelijk binnengebied en direct naast het kloppende hart van Holenkwartier: de oude fabriekshallen en het ketelhuis. Onder fase 2a bevindt zich een half verdiepte parkeergarage. Elk woonblok heeft zijn eigen identiteit. Maar een ding hebben ze gemeen: een stijlvolle en zeer krachtige uitstraling. De architectuur is duidelijk geïnspireerd op het industriële verleden van deze locatie. Robuuste vormen, duurzame materialen en stoere afwerking.

TOEWIJZING VAN DE WONINGEN

Inschrijven kan t/m woensdag 31 augustus 23:59 uur. Het toewijzen van de woningen wordt in week 36 (week van 5 september) gedaan door Zeeman Makelaars, met als doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met de woning van hun eerste keuze! Belangstellenden die een woning krijgen toegewezen, worden in diezelfde week door Zeeman Makelaars gebeld (week 36). Aansluitend vinden de verkoopgesprekken plaats.

VEEL WAAR VOOR JE GELD

Het centrum van Hoorn is voor velen een aantrekkelijke locatie. Wonend binnen de ring van Hoorn profiteer je van de directe nabijheid van diverse faciliteiten. Binnenstedelijk bouwen brengt weliswaar hogere kosten met zich mee dan bouwen in de buitenwijken, toch krijg je in Holenkwartier veel waar voor je geld. Zo krijgt het Holenkwartier bijvoorbeeld een eigen warmtenet. De woningen worden o.a. voorzien van warmtepompen, zonnepanelen en vloerverwarming en zijn daarmee zeer duurzaam. Bovendien kan deze installatie de woning op warme dagen koeler houden. Hierdoor hangen nergens units aan de gevel. Bovendien krijgen alle koopwoningen en appartementen standaard een parkeerplaats in één van de twee half verdiepte overdekte parkeergarages in het plan. Deze is alleen toegankelijk voor de bewoners van Holenkwartier die hier een parkeerplaats bezitten. Dit maakt het gebied zo autoluw mogelijk.

DIVERSE PRIJSKLASSEN

Om Holenkwartier voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, is het woningaanbod verdeeld in verschillende prijsklassen. Van de 400 woningen die gebouwd zullen worden, zijn er 80 sociale huurwoningen, 20 middeldure huurappartementen en 40 studio’s voor 1 en 2-persoons huishoudens. Dat betekent, dat 35% van het totale aantal woningen in de betaalbare prijscategorie valt. De overige 65% bestaat uit middeldure en duurdere koopwoningen en appartementen.

FASE VOOR FASE

Het project wordt in een aantal fases ontwikkeld, verkocht en gebouwd en is ontworpen door MKA Architects uit Amsterdam. Fase 1a, bestaande uit stadswoningen (Urban houses), is reeds opgeleverd en met de bouw van fase 1b lofts, bestaande uit appartementen alsmede bijzondere splitlevel woningen, is gestart. Verderop in het plan komen nog middeldure huurappartementen en de woon-werk-woningen in de oude fabriek (Living-working houses/lofts) alsmede commerciële ruimtes. In het totale plan is er in elke prijsklasse iets moois te vinden! Op www.holenkwartier360.nl is een ware 360 graden interactieve render gemaakt waarbij de bezoeker door het plan en de omgeving kan kijken en zelfs in verschillende woningen. Een bijzondere visualisatie van deze vernieuwende stadswijk!

Kijk voor meer informatie op www.holenkwartier.nl

Laatste nieuws

taart + 1e post (Facebook-bericht)

30 jaar Zeeman Makelaars!

kerst 2023

Fijne feestdagen!

1

Bouwupdate Reigersborg in Hoogkarspel

type-appartement-Munt_def-1200x900

Inloopuurtje!

okt. 2023 (1)

Bouwupdate Aan ’t Laantje in de Bangert & Oosterpolder

Volg ons ook op social media: