24 woningen plan Landsheer

Verkocht!
Aantal woningen: 24
Plaats: Warmenhuizen
Woningtype(s): Appartement, Kwadrantwoning, Patiowoning, Vrijstaande woning

24 prachtige woningen in verkoop in samenwerking met Van de Ridders Makelaars.

Het aanbod bestaat uit 1 vrijstaande woning, 8 kwadrantwoningen, 4 patiowoningen en 11 appartementen. De woningen en appartementen worden op traditionele wijze gebouwd door Ooms Bouw uit Scharwoude. De ontwerpen zijn afkomstig van BBHD architecten & ingenieurs uit Alkmaar. Alle woningen worden gebouwd onder Woningborg Garantie.

Woonwijk Kenmerken
In de nieuwe wijk ‘Landsheer’ gelegen aan de oostkant van Warmenhuizen wordt op korte afstand van het centrum een prachtig plan van 153 woningen gerealiseerd. Met een divers aanbod is het geschikt voor meerdere doelgroepen en woonwensen. De woningen hebben een dorpse sfeer met warme kleuren en stoere materialen. Het plan Landsheer wordt een combinatie van woningen, groen en bijbehorende open ruimte. Hiermee is de realisatie van de uitbreiding voor een toekomstbestendig, duurzaam en leefbaar Warmenhuizen een feit. En zo wordt de kwaliteit van de bestaande kern versterkt.

De voordelen van nieuwbouw
Natuurlijk mogen we de warmtepomp, de zonnepanelen (daar waar noodzakelijk om de zogenaamde BENG normering te behalen) en de comfortabele vloerverwarming door de gehele woning niet vergeten te vermelden. Juist in deze tijd met de torenhoge energieprijzen zou dat een heel goede reden zijn om je te realiseren dat het dus ook anders kan. In deze duurzame, top geïsoleerde gasloze woning zit je dan wel heel goed! Duurzaam; goed voor de toekomst én voor de portemonnee: win/win!

 

Ja, ik wil meer weten over dit project

Meer projecten

Neem ook eens een kijkje bij een van onze andere projecten