Superlofts Toren Holenkwartier

Aantal woningen: ca. 35 loftappartementen (blok 3)
Plaats: Hoorn
Woningtype(s): Loft

Verkoop fase 2a

We streven ernaar om na de zomer officieel in verkoop te gaan met de woningen van fase 2a. Op dit moment zijn we op zoek naar een aannemer die een prijs kan afgeven waarmee we binnen de getoonde prijsranges in verkoop kunnen. We verwachten eind dit jaar meer informatie te geven over het vervolg.

Heb je interesse in één van de woningen? Dan horen we dat graag, zodat we jouw favoriete bouwnummer voor je kunnen reserveren. Om in aanmerking te komen, kun je het digitale inschrijfformulier invullen in je persoonlijke account. Voor vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Zeeman Makelaars te bereiken via 0229-244688 of per mail op makelaardij@zeeman.nl.

LOFT WONEN.

Superlofts is een bekroond model voor exclusiviteit; superliving. Een ontwerpbenadering en een levensstijl die samenkomen in de ultieme stedelijke leefruimte: een loft of een appartement. Een wereldwijd co-creatie concept, in de loop der tijd gedefinieerd door diverse bekroonde projecten in binnen- en buitenland. Superlofts is uniek wonen, zoals jij dat wilt. Hier kom je thuis.

Kies je vrijheid
Afhankelijk van je woonwensen en je woonstijl kun je je loft of appartement zelf vormgeven. Custom-made of customized: je kunt je appartement naar eigen inzicht indelen of kiezen uit een aantal optimale indelingsvarianten die de architect al ontworpen heeft. Ook binnen de indelingsvarianten voor double floor en single floor lofts is veel keuzevrijheid. Het definitieve ontwerp van Superlofts Hoorn wordt bepaald door het aantal lofts en appartementen én de keuzes van de kopers. Een uniek ontwerpproces, waar jij deel van uit kunt maken!

CO-CREATIE.

Superlofts Hoorn staat voor duurzaam en flexibel bouwen met een hoge mate van inspraak van de gebruikers. De structuur en de inrichting van de gebouwen staan grotendeels los van elkaar. De indeling aan de binnenkant van Superlofts Hoorn kan dus veelal worden aangepast aan hoe de kopers het willen hebben. Ook in de toekomst.

Het definitief ontwerp van Superlofts Hoorn wordt straks door MKA Architects gemaakt. Voor het zo ver is, moeten we samen een soort tetrisspel spelen. Het is namelijk een hele puzzel om alle ontwerpkeuzes en individuele woonwensen van alle kopers in elkaar te passen! Dat doen we samen met de kopers, architecten en ontwerppartners.

Ja, ik wil meer weten over dit project

Meer projecten

Neem ook eens een kijkje bij een van onze andere projecten