Plan Holenkwartier fase 2a

In verkoop
Aantal woningen: ca. 35 in blok 3 / 62 in blok 4 t/m 10
Plaats: Hoorn
Woningtype(s): Appartement, Loft, Splitlevel woning, Verandawoning

Verkoop fase 2a
We streven ernaar om in 2024 officieel in verkoop te gaan met de woningen van fase 2a. Op dit moment zijn we op zoek naar een aannemer die een prijs kan afgeven waarmee we binnen de getoonde prijsranges in verkoop kunnen. We verwachten eind dit jaar meer informatie te geven over het vervolg. 

Heb je interesse in één van de woningen? Dan horen we dat graag, zodat we jouw favoriete bouwnummer alvast kosteloos voor je kunnen reserveren. Om in aanmerking te komen, kun je het digitale inschrijfformulier invullen in je persoonlijke account. Voor vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Zeeman Makelaars te bereiken via 0229-244688 of per mail op makelaardij@zeeman.nl.


Fase 2A ligt in de zuidoosthoek van Holenkwartier. Hier verrijzen bijna 100 woningen in verschillende types, van twee- en driekamerappartementen tot loftwoningen, verandawoningen, splitlevelwoningen en de superlofts.

De Superloftstoren (blok 3) behoort ook tot fase 2a, en is reeds in verkoop via www.superlofts.holenkwartier.nl. Deze liggen aan een fraai gemeenschappelijk binnengebied en direct naast het kloppende hart van Holenkwartier: de oude fabriekshallen en het ketelhuis. Onder fase 2a bevindt zich een half verdiepte parkeergarage.

WOONAANBOD | FASE 2A

Appartementen, lofts, verandawoningen & splitlevelwoningen

Fase 2a bestaat uit de blokken 4 t/m 10.

Blok 4 is zeer herkenbaar uitgevoerd in stoere, groene tinten. De gevelmaterialen zijn beton en metaalplaat. De combinatie met robuuste vormen geeft Blok 4 een industriële look die perfect in dit plan past. De kleinschaligheid van dit blok met slechts 6 appartementen, maakt dit een bijzonder en luxe gebouw.

Blok 5 ligt aan het water naast de Superlofts toren. De rode kleur straalt kracht, vastberadenheid en passie uit. Het bevat 28 appartementen in uiteenlopende vormen en prijsklassen.

Blok 6 & 7 liggen aan het kloppende hart van Holenkwartier en bieden uitzicht op de binnentuin tussen de fabriekshallen. Beiden bestaan uit twee royale verandawoningen. Kenmerkend zijn de voorgevels, met hun open architectuur, trap en ramen van het souterrain.

Blok 8 kenmerkt zich door chique, stoere kleuren baksteen. Verspringingen in de gevel. Statige sierbogen. Blok 8 heeft een uniek karakter dat ook langs de provinciale weg de aandacht zal trekken. Het bevat 18 geweldige appartementen: 6 tweelaags en 12 gelijkvloers.

Blok 9 & 10 liggen aan de centrale as. Samen zijn dit 6 zeer royale splitlevelwoningen met een luxueus loftgevoel. En stuk voor stuk met ruim dakterras. De warme kleur baksteen geeft een fijn contrast met het gemodificeerde hout van de bovenste woonlaag. Robuuste vormen en grote raampartijen maken van de gevels een indrukwekkend geheel.

Ja, ik wil meer weten over dit project

Meer projecten

Neem ook eens een kijkje bij een van onze andere projecten