Holenkwartier fase 1b, bwnr. 74

Verkocht!
Aantal woningen: 66
Plaats: Hoorn
Woningtype(s): Loft

In fase 1b verrijzen 66 woningen. Van bescheiden studio’s en royale eengezinswoningen tot lofts en luxe penthouses. We hebben het over blok 17 en 18, blok 19, blok 22 en blok 23. Deze staan opgesteld rond een fraai gemeenschappelijk binnengebied met veel groen. Hieronder bevindt zich de half verdiepte parkeergarage.

Blok 23 vormt de stijlvolle noordoosthoek van fase 1b. Het hoge deel bevat 27 gevarieerde appartementen en penthouses, het lage deel 7 tweekamerstudio’s. Stuk voor stuk fantastische woonkansen.  

NOG EEN LAATSTE WOONKANS! Bwnr.: 74

Vanaf het gezamenlijke binnengebied zien we op de begane grond zes tweelaagse woningen: lofts. Deze hebben hier hun voordeur én een eigen terras op het zonnige zuidwesten. Deze 5 kamerwoning (type G2) is een loft over twee woonlagen en heeft aan de voorzijde een ruime woonkamer, keuken en een trap met vide.  Op de eerste verdieping vind je naast de drie slaapkamers, een badkamer en een apart tweede toilet en een extra woonkamer die in verbinding staat met de ruimte beneden. Deze kan natuurlijk ook gebruikt worden als gameroom voor de kinderen tot bibliotheek, televisieruimte of toch jouw eigen werkplek.

Extra leuk; op de begane grond met dat fijne zonnige terras op het Zuidwesten.

Ja, ik wil meer weten over dit project

Meer projecten

Neem ook eens een kijkje bij een van onze andere projecten