31 woningen plan Landsheer

Verkocht!
Aantal woningen: 31
Plaats: Warmenhuizen
Woningtype(s): Hoekwoning, Rijwoning

Fraaie kleuren, doeltreffende vormgeving, zeer goede isolatie en fijne achtertuinen. Volop wooncomfort voor starters en gezinnen!

De 31 midden -en hoekwoningen zijn verdeeld over zes blokken. Dat levert 12 hoekwoningen en 19 tussenwoningen op. Deze woningen kennen 3 woningtypes; A (woning met langskap), woningtype B (woning met tuitgevel), woningtype C (hoekwoning met dwarskap).

Warme uitstraling
Diverse kleuren baksteen gecombineerd met twee kleuren dakpannen geven de blokken een warme sfeer. Op enkele woningen siert een puntgevel met dwarskap. Deze bieden extra leefruimte op de tweede verdieping, en geven cachet aan de uitstraling van het blok als geheel.

Praktische indeling
Aan de voorzijde vind je de keuken waar je dankzij het raam altijd genoeg licht hebt. Het raamkozijn in de kopgevel bij de hoekwoning is een extra kwaliteit; een prachtige plek voor de eettafel. Aan de achterzijde bevindt zich de kamerbrede living; lekker zitten met zicht op de tuin. Op de eerste verdieping vind je drie volwaardige slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping kun je geheel naar eigen wens inrichten. De woningen met een puntgevel hebben hier een speelse indeling, extra ruimte en een raam.

Tuin
Bij elke woning geniet je van een heerlijke achtertuin met eigen berging.

Ja, ik wil meer weten over dit project

Meer projecten

Neem ook eens een kijkje bij een van onze andere projecten