Zeeman makelaars hoorn

Sinds 1994 hebben wij al de mooiste plannen in verkoop in Westfriesland. Binnenstedelijk, landelijk en eigentijds; stuk voor stuk verrassende plannen, elk met zijn eigen markante kenmerken. En er staat nog veel meer moois op stapel in deze bijzondere tijd.

Natuurlijk heb je vast al rondgekeken op onze website en misschien zelfs al de project website bekeken, daar waar mogelijk. Zo werken we met elkaar naar aankoop toe.

Neem je tijd om de mooie projectwebsites eens goed te verkennen. Hier vind je vaak alle plattegronden, woon- en kaveloppervlaktes, situering en de prijsranges terug. Maar ook technische gegevens zijn terug te lezen, allemaal heel interessant en vernieuwend. Zijn we nog niet in verkoop met een plan dan kun je natuurlijk je gegevens achterlaten zodat we je later kunnen informeren via onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte!

Ook in deze tijd zijn we voortdurend op zoek naar een manier om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te kunnen verlenen. Daarom zijn we ons nog meer gaan verdiepen in de digitale mogelijkheden om jou zo goed en veilig mogelijk te kunnen voorzien van alle informatie. We hebben daar alle mogelijkheden voor; een comfortabel, veilig en ruim kantoor waar je meer dan van harte welkom bent. Maar natuurlijk kan een gesprek  desgewenst ook met alle gemak telefonisch of digitaal (zoals bijvoorbeeld middels Teams). Wij helpen je hiermee graag op weg.

Kortom, wij staan niet stil en voelen het als een voorrecht om met jou in gesprek te kunnen komen én blijven. Weer een prachtige uitdaging in deze tijd, wij denken graag in oplossingen in plaats van in problemen.

Heb je nog vragen die je op de website niet beantwoord ziet, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar. We beantwoorden je vragen met alle plezier; persoonlijk, via de telefoon (0229-244 688) of via de mail (makelaardij@zeeman.nl).

Graag tot ziens!
Team Zeeman Makelaars
Karin, Birgitta, Tineke en Patricia

uigelichte afbeelding_Peter
uigelichte afbeelding_Karin
Wie zijn wij

Peter Langenberg en Karin Zeeman

Peter Langenberg en Karin Zeeman vormen de directie van Zeeman Makelaars. Zeeman Makelaars is hun geesteskind. Een makelaardij, die staat als een huis. Een van de meest toonaangevende makelaarskantoren voor verkoop van nieuwbouwwoningen in Westfriesland. Een makelaardij, waar wij uiteraard trots op zijn. En een makelaardij voor jou!

Het Zeeman Makelaar team staat voor je klaar!

Tineke
Zandvliet-Ploegstra

Tineke Zandvliet-Ploegstra is er één van het eerste uur! In 1994 is zij als makelaar bij Zeeman Makelaars gestart. Zij houdt zich als makelaar hoofdzakelijk bezig met de verkoop en coördinatie van alle Westfriese nieuwbouwplannen. Menig koper heeft de afgelopen 25 jaar bij haar aan tafel gezeten. Praten kan ze goed, luisteren nóg beter.

“De diversiteit in zowel woningen als in kopers maken dit werk uitermate boeiend. Een huis is niet alleen een bouwnummer en een cliënt is niet alleen een koper. Het voelt voor mij als een voorrecht om de kopers te kunnen helpen bij wellicht de grootste aankoop in hun leven. De wensen die zij bij ons ventileren omtrent hun nieuwe “thuis” kunnen wij rechtstreeks bespreekbaar maken bij de projectontwikkelaar, aannemer of architect. Zo denken we met z’n allen mee.
En niets is leuker om van kopers na oplevering leuke berichtjes en foto’s van hun droomhuis te krijgen. Dan weet je dat je het met elkaar goed hebt gedaan!”

Birgitta
Lamers-Lentink

Birgitta Lamers-Lentink is eveneens al jaren een vast en vertrouwd gezicht bij Zeeman Makelaars! In 1995 is zij het team komen versterken en als receptioniste/telefoniste gestart. In de loop van de jaren heeft zij de diverse facetten van de makelaardij doorlopen. een echte allrounder dus! Als jij belt is er een grote kans dat je haar aan de telefoon krijgt en ze direct jouw vraag beantwoordt.

“ Ik ben binnen Zeeman Makelaars verantwoordelijk voor de ondersteuning van de makelaars met betrekking tot alle voorbereiding van de nieuwbouwplannen, van het organiseren van informatie avonden, het opmaken en laten plaatsen van advertenties tot het uitwerken en opstellen van de koop- en aannemingsovereenkomsten. Een spil tussen aannemer, projectontwikkelaar, notaris en garantiestichting.

De ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan komt nu het team Zeeman Makelaars dagelijks goed van pas en op jouw vraag zoek ik het antwoord!”

Patricia
Kluvers-Visser

Patricia Kluvers-Visser is sinds september 2021 het team komen versterken als secretaresse. Je zult haar als eerste aanspreekpunt vaak aan de telefoon krijgen.

‘’Zelf heb ik altijd al interesse gehad in woningen, interieur en de styling hierin. Dit maakt dat ik het leuk vind om te zien hoe de interne ideeën uitgewerkt worden, tot realistische plannen worden gesmeed en vanuit daar richting realisatie gaan. Binnen Zeeman Makelaars zijn de lijnen kort en mede hierdoor kunnen we iedereen snel en goed te woord staan. Zelf ben ik verantwoordelijk voor het agendabeheer, voor zowel administratieve als secretariële werkzaamheden,  het verwerken van informatie in de daarvoor bestemde systemen, het coördineren en uitreiken van de WOONtassen en het gereed maken van informatiemappen voor de verkoop van diverse projecten. De afwisseling in de werkzaamheden zijn divers en uitdagend: elke dag is anders en dat vind ik erg prettig! De bevlogen- en betrokkenheid binnen het team is mooi om te zien, hier kan ik mij aan optrekken om tot hetzelfde niveau te komen om jou nog beter te kunnen helpen als je vragen hebt.’’

Het ontstaan van Zeeman makelaars

Op 8 maart 1994 is Zeeman Makelaars ontstaan als logisch vervolg op de zelfstandige verkoop van nieuwbouwwoningen door planontwikkelaar ZeemanVastgoed. Destijds achtten wij de tijd rijp voor de oprichting van een aparte makelaardij, die in veel bredere zin kon voldoen aan de wensen van de kopers. Achteraf een uitstekende beslissing, gezien de rol die Zeeman Makelaars nu op de Westfriese woningmarkt speelt. Dit blijkt onder meer uit het feit dat meerdere grote opdrachtgevers ons weten te vinden.

Ons enthousiaste team is dagelijks in touw voor jou. En zij zijn succesvol. 

Onze filosofie is simpel: de beste zijn!  Ook jou willen wij graag tot onze tevreden cliënten rekenen. Neem de proef op de som ( voor zover je dat nog niet hebt gedaan! ) en maak een afspraak. Wij zijn er tenslotte voor jou.