Kopers slaan eerste paal in Reigersborg Noord fase 3g in Hoogkarspel!

ZeemanVastgoed, Ooms Bouw en gemeente Drechterland hebben een feestelijk tintje gegeven aan de start bouw van fase 3g in de nieuwe woonwijk Reigersborg Noord in Hoogkarspel.

Woensdagochtend 13 juni jl. hebben de kopers officieel de eerste paal geslagen onder een waterboog van de brandweer.
Alle kopers en betrokken partijen waren uitgenodigd voor het bijwonen van deze feestelijke gebeurtenis. Na afloop hebben zij samen ontbeten in Het Reigersnest. Reigersborg Noord fase 3g omvat in totaal 30 woningen bestaande uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en waterwoningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

De vele hagen en bomen in de openbare ruimte bepalen het groene karakter van de wijk. Meest opvallend is het groene hart in het midden van de wijk. Deze bestaat uit een langgerekte groenstrook met water en aan weerskanten brede ecologische oevers. Alle speelplekken zijn met natuurvriendelijke materialen aangelegd, met o.a. een klimkasteel, een hangbrug over het water en nog veel meer spannende elementen! Zo vinden de kinderen vertier op loopafstand en heeft de wijk een groen en afwisselend decor.

Ooms Bouw verzorgt de bouw van de woningen in deze fase. Het plan is qua architectuur ontworpen door TBE-ZA uit Volendam en BBHD Architecten uit Alkmaar.

Er wordt op dit moment gewerkt aan de volgende fase welke eind van dit jaar in verkoop zal gaan.

Laatste nieuws

kerst 2023

Fijne feestdagen!

1

Bouwupdate Reigersborg in Hoogkarspel

type-appartement-Munt_def-1200x900

Inloopuurtje!

okt. 2023 (1)

Bouwupdate Aan ’t Laantje in de Bangert & Oosterpolder

2

Foto’s Reigersborg in Hoogkarspel

Volg ons ook op social media: