Fysieke afstand, digitaal dichtbij

Wij beschouwen het als onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze relaties, partners, medewerkers en bezoekers te beschermen en daarmee een bijdrage te leveren aan het beperken van het aantal corona besmettingen. Daarom hebben we een aantal maatregelen getroffen.

Als gevolg van de adviezen en maatregelen vanuit de Rijksoverheid en het RIVM, in het bijzonder die van 9 en 15 maart jl., hebben wij besloten om veilig door te werken, waar mogelijk vanuit huis. Fysiek dus op gepaste afstand, maar digitaal dichtbij. Deze werkwijze zullen wij in ieder geval tot en met minimaal 6 april a.s. hanteren. Uiteraard zijn alle collega’s telefonisch en per e-mail goed bereikbaar. Vergaderingen zullen zoveel mogelijk via conference calls of beeldbellen worden afgehandeld, zodat we fysieke contact zoveel als mogelijk is kunnen beperken.

Gelet op het voorgaande is ons kantoor derhalve minimaal tot en met 6 april a.s. gesloten. Desgewenst is het echter wel mogelijk om op afspraak in klein verband fysiek bijeen te komen op ons kantoor, indien noodzakelijk. In dat geval verzoeken wij u vriendelijk doch dringend vooraf telefonisch of via email contact met ons op te nemen. Bij het plannen van fysieke afspraken zullen wij gesprekspartners actief vragen naar hun gezondheidstoestand en hen verzoeken de hygiëne adviezen van het RIVM na te leven. De telefoon wordt binnen onze normale kantooruren gewoon opgenomen, dus u kunt als vanouds bij ons terecht.

Als koper van een woning in één van onze projecten zult u voor wat betreft de bouw van uw woning worden geïnformeerd door de aannemer die uw huis bouwt. Mocht u derhalve vragen hebben over de voortgang van de bouw en de (mogelijke) invloed van het coronavirus daarop verwijzen wij u naar de aannemer waarmee u een aannemingsovereenkomst bent aangegaan. Voor vragen over de verkoop kunt u terecht bij uw makelaar.

Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen die onze bedrijfsvoering raken. We stellen uw feedback, tips en aanbevelingen op prijs. We horen graag hoe wij u in deze roerige tijden van dienst kunnen zijn.

Team Zeeman Makelaars

Laatste nieuws

taart + 1e post (Facebook-bericht)

30 jaar Zeeman Makelaars!

kerst 2023

Fijne feestdagen!

1

Bouwupdate Reigersborg in Hoogkarspel

type-appartement-Munt_def-1200x900

Inloopuurtje!

okt. 2023 (1)

Bouwupdate Aan ’t Laantje in de Bangert & Oosterpolder

Volg ons ook op social media: