De laatste tweekappers in De Goorn

Aan de Rozentuin, tegenover het park, staan deze dubbele woonhuizen. Type Goudestein heeft in tegenstelling tot type Groeneveld, een wit gekeimde topgevel.

Uitzicht op natuurspeeltuin
De tuingerichte woonkamer is voorzien van openslaande deuren. De fijne achtertuin, gelegen op het zuidoosten, is dus altijd in beeld en snel bereikbaar. Aan de voorzijde kan worden gekookt met uitzicht op het park aan de overkant. De natuurspeeltuin is al aangelegd! De woonkamer heeft een mooie open trap en de garage/berging is binnendoor bereikbaar.

Douchenis
De drie slaapkamers en de badkamer vindt u op de eerste etage. De master bedroom aan de achterzijde is zo breed als de woning zelf en biedt veel mogelijkheden om vaste kasten of een inloopgarderobe te creëren. De badkamer valt op door de twee ramen en de douche-nis. Op de tweede verdieping bevindt zich de technische ruimte en kunt u de wasmachine en droger plaatsen. Door de efficiënte indeling blijft een zeer ruime zolder over.

Bouwnummer 188 wordt standaard uitgevoerd met een uitbreiding van de begane grond met 2,4 m. De kosten van deze uitbreiding is opgenomen in de vermelde koop-/aanneemsom. Deze aanpassing geeft een meerprijs van € 23.100,- incl. BTW. Dit bedrag dient boven de genoemde koop-/aanneemsom opgeteld te worden.

Bouwnummer 189 wordt standaard uitgevoerd met

  • een uitbreiding van de begane grond met 2,4 m. over de volle breedte met een grote berging;
  • het toepassen van een vloerluik in de garage
  • een extra aansluiting t.b.v. de wasmachine en de droger in de berging;
  • het verplaatsen van het loodgieterswerk van de keuken naar de achterzijde van de woning.
  • En het aanpassen van extra loodgieterswerk van de keuken aan de voorzijde. Hiermee heeft de koper de keuze waar de keuken geplaatst gaat worden.

De kosten van dit meerwerk is niet opgenomen in de koop-/aanneemsom. Deze aanpassing geeft een meerprijs van € 39.545,- incl. BTW. Dit bedrag dient boven de genoemde koop-/aanneemsom opgeteld te worden.

 

Laatste nieuws

taart + 1e post (Facebook-bericht)

30 jaar Zeeman Makelaars!

kerst 2023

Fijne feestdagen!

1

Bouwupdate Reigersborg in Hoogkarspel

type-appartement-Munt_def-1200x900

Inloopuurtje!

okt. 2023 (1)

Bouwupdate Aan ’t Laantje in de Bangert & Oosterpolder

Volg ons ook op social media: