Volg ons op   voor het laatste project nieuws!

PRIVACY STATEMENT

Voor Zeeman Makelaars staat het belang van de klant - uw belang - te allen tijde centraal. Dat betekent dat wij diensten en producten bieden, die voor u waardevol zijn en aansluiten bij uw situatie. Gebaseerd op integriteit en wederzijds respect.


Voorwaarden voor het handelen van Zeeman Makelaars zijn:

  1. Zeeman Makelaars is gebonden aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Hiervoor wordt verwezen naar www.rijksoverheid.nl/persoonsgegevens

  2. De door u verstrekte persoonsgegevens zijn in beginsel alleen beschikbaar voor Zeeman Makelaars. Uw gegevens kunnen echter centraal worden geregistreerd, zodat andere moeder-, zuster en/of dochterbedrijven van Zeeman Makelaars ook gebruik kunnen maken van de centraal geregistreerde gegevens.

  3. Bij de verwerking van uw persoonsgegevens gaat Zeeman Makelaars zorgvuldig te werk. Zij gebruikt alleen die gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Voor zover dat niet voortvloeit uit de wet of uit verplichtingen die Zeeman Makelaars jegens u is aangegaan, worden zonder uw toestemming geen persoonsgegevens aan derden verstrekt.

  4. U hebt de mogelijkheid om aan Zeeman Makelaars te vragen welke gegevens van u zijn verwerkt en, bij eventuele onjuistheden, te laten corrigeren. Een overzicht van uw gegevens kunt u schriftelijk aanvragen bij Zeeman Makelaars.

  5. De moeder-, zuster en/of dochterbedrijven van Zeeman Makelaars in het kader van dit Privacy Statement zijn: Zeeman Real Estate b.v., L & Z Holding b.v., Zeeman Vastgoed b.v., Zeeman Management b.v. en Zeeman Architekten b.v.

Copyright © Zeeman Makelaars