Volg ons op   voor het laatste project nieuws!

OVER ONS EN ZEEMAN MAKELAARS UIT HOORN

 

Wij zijn Peter Langenberg en Karin Zeeman. Wij vormen de directie van Zeeman Makelaars. Zeeman Makelaars is ons geesteskind. Een makelaardij, die staat als een huis. Een van de meest toonaangevende makelaarskantoren voor verkoop van nieuwbouwwoningen in Westfriesland. Een makelaardij, waar wij uiteraard trots op zijn. En een makelaardij voor u.

Peter Karin

Zeeman Makelaars is op 8 maart 1994 ontstaan als logisch vervolg op de zelfstandige verkoop van nieuwbouwwoningen door planontwikkelaar ZeemanVastgoed. Destijds achtten wij de tijd rijp voor de oprichting van een aparte makelaardij, die in veel bredere zin kon voldoen aan de wensen van de kopers. Achteraf een uitstekende beslissing, gezien de rol die Zeeman Makelaars nu op de Westfriese woningmarkt speelt.

Een team van  enthousiaste medewerkers zijn dagelijks in touw voor u. En zij zijn succesvol. Jaarlijks veranderen er via ons kantoor vele woningen van eigenaar.

Onze filosofie is simpel: de beste zijn! En dat lukt, gezien de vele positieve reacties op onze after-sales enquêtes onder onze cliënten. Ook u willen wij graag tot onze tevreden cliënt rekenen. Neem de proef op de som ( voor zover u dat nog niet heeft gedaan! ) en maak een afspraak. Wij zijn er tenslotte voor u.

Tot ziens bij Zeeman Makelaars!