Volg ons op   voor het laatste project nieuws!

NIEUWS


Er komt weer een nieuw plan aan in Zwaag!

vrijdag 30 juni 2017

Er komt binnenkort weer een nieuw plan aan in Zwaag!
Aan de landelijke buitenrand van de wijk Bangert en Oosterpolder ontwikkelt ZeemanVastgoed een prachtig nieuw plan met tweekappers en vrijstaande woningen.
Lees verder

Battle4life op 25 mei 2017

woensdag 3 mei 2017

De sponsor-obstakelrun Battle4Life voor Inloophuis Pisa vindt plaats op 25 mei a.s. in Hoorn. De inschrijftermijn loopt nog en het aantal van vorig jaar is al ruimschoots overschreden. Doe je ook mee?
Lees verder

Hulp bij het lezen bouwtekening nieuwbouwhuis

maandag 1 mei 2017

Als aspirant-koper van een nieuwbouwhuis is het lastig om met de bouwtekening in de hand te bepalen hoe uw toekomstige woning eruit gaat zien. Wellicht heeft u ook de beschikking over een artist impression of 3D-tekening om een beetje een idee te krijgen van de plek en de omvang van de woning.
Lees verder

Overweldigende belangstelling--

dinsdag 14 februari 2017

Op 13 februari werd de nieuwste fase in Reigersborg Noord gepresenteerd onder overweldigende belangstelling!
Lees verder

Eerste paal nieuwbouwplan De Brink

maandag 30 januari 2017

Eerste paal nieuwbouwplan De Brink en Bangert Bonheur in Bangert & Oosterpolder te Zwaag. ZeemanVastgoed en Ooms Bouw & Ontwikkeling hebben een feestelijk tintje gegeven aan de start bouw van hun plannen De Brink en Bangert Bonheur in de nieuwe woonwijk Bangert & Oosterpolder in Zwaag.


Lees verder

Burgemeester slaat eerste paal nieuwbouwplan Reigersborg Noord fase 3d in Hoogkarspel

maandag 12 december 2016

ZeemanVastgoed, Ooms Bouw en gemeente Drechterland hebben een feestelijk tintje gegeven aan de start bouw van fase 3d in de nieuwe woonwijk Reigersborg Noord in Hoogkarspel.


Lees verder

Wat houden al die rentes in?

donderdag 27 oktober 2016

Bouwrente, boeterente, hypotheekrente en depotrente. Bij nieuwbouw spelen verschillende rentes een rol, vaak passend bij bepaalde momenten in het ontwikkeltraject.
Lees verder