Volg ons op   voor het laatste project nieuws!


Zwaag, Gerrit Langedijkstraat n.t.b. (bwnrs 2 7 en 8)
Koop-/aanneemsom vanaf € 429.500 v.o.n.

Klik hier voor de prijslijst
Klik hier voor de meerwerklijst

Twee woningen met een stijlvol kader en Frans balkon, twee met een extra groot hoekkozijn. Maar alle vier met garage/berging, diepe achtertuin, dubbele parkeerplaats en van binnen een zee aan ruimte. De Molensteen staat voor totaal woongenot.

De klassieke huisvorm is uitgevoerd in eigentijdse architectuur. Met betonnen sierlijsten, ramen tot de grond en kozijnen omzoomd door geraffineerd metselwerk. Karakteristieke, vlakke dakpannen maken het stijlvolle geheel af.

Over stijlvol gesproken: als je wilt uitbreiden met een zij-erker dan kun je kiezen tussen een standaardexemplaar en een erker die in de architectuurstijl van de woning is ontworpen. Met dezelfde vormentaal, materialen en getand metselwerk wordt laatstgenoemde variant volledig in het geheel opgenomen.

Tuingerichte eet- of woonkamer?
De achterzijde van de woning wordt standaard ingericht als eetkamer met keuken en openslaande tuindeuren. Wil je de achterzijde uitbouwen, dan kun je ook kiezen voor een tuingerichte woonkamer. Als je de bijkeuken hierbij laat vervallen, verhuizen de wasmachine en droger naar de zolder. De voorzijde van de woning biedt alle ruimte voor een fraaie keukenopstelling.

Welke indeling het ook wordt, in de royale achtertuin geniet je het hele jaar door van zon. Als kers op de taart grenst deze aan een brede sloot. Een vlonderterras behoort uiteraard tot de aantrekkelijke opties. Buitenom bereik je de achtertuin via het pad langs de garage/berging.

Apart toilet en inloopkast
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers (één met inloopkast!), de badkamer en een separaat toilet. Standaard wordt de badkamer volledig betegeld en uitgevoerd met een douchehoek en wastafel. Ons keuzeprogramma biedt veel opties, waaronder een ligbad. Zelf aanpakken kan uiteraard ook. Dat geldt eveneens voor de toiletten.

De technische installaties bevinden zich op zolder. Op deze royale verdieping zijn twee kamers te creëren, met in totaal drie dakkapellen. Meer informatie over extra opties vind je in onze meer- en minderwerklijst. Deze staat, evenals de actuele prijzen, ook op www.woneninmolenzicht.nl.

Energiezuinig
De woningen zijn voorzien van lage-temperatuurverwarming: vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer, convectoren in de slaapkamers. Hierdoor profiteer je van energiezuinige verwarming én kun je in de toekomst bijvoorbeeld een warmtepomp installeren. Wil je jouw energierekening nog verder verlagen, dan kun je ook het aantal zonnepanelen op het dak uitbreiden.
 

Print object Stuur object door Bekijk het object in Google Maps