Volg ons op   voor het laatste project nieuws!


Zwaag, Gerrit Langedijkstraat n.t.b. (bwnrs 3 t/m 6 en 9 t/m 12)
Koop-/aanneemsom € 329.500 v.o.n. (verkocht onder voorbehoud)

Krachtige puntgevel, Frans balkon. Aan huis een garage/berging, heerlijk diepe achtertuin aan het water, twee eigen parkeerplaatsen. En van binnen natuurlijk volop ruimte. De Wiek heeft werkelijk alles.

Hoe langer je kijkt, hoe meer chique elementen het ontwerp prijs geeft. Ramen die tot de grond doorlopen, stenen kaders rond de kozijnen, fraai kleurenpallet, siermetselwerk, vlakke dakpannen. Samen vormen ze een uniek geheel met allure.

Hele dag zon
Passend bij deze luxe uitstraling beschik je over twee eigen parkeerplaatsen (náást elkaar dus extra handig), een garage c.q. berging en over een achtertuin met een diepte van maar liefst 12 tot 15 meter. Hierdoor kun je de hele dag genieten van de zon, bijvoorbeeld aan het water waaraan de tuin grenst. Vlonderterras, loungebank, wijntje…

Dit privéparadijsje bereik je via het pad langs de garage/berging. Of via de openslaande tuindeuren natuurlijk. Hier, aan de achterkant van de woning, bevindt zich standaard de keuken met eetkamer. Maar als je kiest voor een uitbouw, dan kun je daar ook jouw woonkamer inrichten. Omdat de voordeur aan de zijkant zit, biedt de voorzijde van de woning alle ruimte voor een mooie keukenopstelling.

Ook boven veel opties
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. Deze wordt standaard voorzien van douchehoek, tweede toilet (ook zwevend) en een wastafel. Wil je een ligbad? Ook daar is ruimte voor. Ons keuzeprogramma biedt veel opties. Alles wordt volledig betegeld opgeleverd. Zelf aanpakken kan uiteraard ook. Dat geldt ook voor het toilet beneden.
Op de grote zolder bevinden zich de technische installaties en aansluitingen voor de wasmachine en droger. De overige ruimte is op te splitsen in twee kamers. Aan de achterzijde kun je perfect een dakkapel plaatsen.

Meer informatie over extra opties vind je in onze meer- en minderwerklijst. Deze staat, evenals de actuele prijzen, ook op www.woneninmolenzicht.nl.

Energiezuinig
De woningen zijn voorzien van lage-temperatuurverwarming: vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer, convectoren in de slaapkamers. Hierdoor profiteer je van energiezuinige verwarming én kun je in de toekomst bijvoorbeeld een warmtepomp installeren. Wil je jouw energierekening nog verder verlagen, dan kun je ook het aantal zonnepanelen op het dak uitbreiden.

Print object Stuur object door Bekijk het object in Google Maps