Volg ons op   voor het laatste project nieuws!


Hoogkarspel, bwnr 124
Koop-/aanneemsom € 425.000 v.o.n. (verkocht onder voorbehoud)

Vrij wonen op een prachtige kavel, grenzend aan de ‘groene long’ en aan de voorzijde ruim uitzicht.

Of jou woning in roodbruine of okergele tinten wordt uitgevoerd? Dat mag jezelf bepalen!

De hal is groot en je kunt binnendoor naar de garage. Aan de voorzijde van de woning kun je de keuken helemaal naar wens indelen; aan de achterzijde halen grote raampartijen de zonnige achtertuin in huis. De grote tuin grenst direct aan de groene long en ook aan de voorzijde heb je ruim zicht op water en groen.

Op de 1e verdieping tref je de masterbedroom. Deze beslaat de gehele woningbreedte en biedt mogelijkheden voor een inloopkast! Verder tref je hier nog twee slaapkamers en de ruime badkamer. Deze wordt compleet opgeleverd en is, evenals de gehele begane grond, uitgevoerd met vloerverwarming.

Op zolder bevindt zich de cv-ketel, aansluitingen voor wasmachine en droger én ruimte voor zelfs twee slaap- of hobbykamers.

Dankzij ramen in de voor- en achtergevel heb je volop daglicht.

Meerwerk

De Kastanje biedt meer dan alleen ‘standaard’ opties. De garage kun je verbreden of verlengen. Achter kun je de woonkamer vergroten met een grote of kleinere aanbouw. Aan de linker zijkant kun je kiezen voor een sfeervolle erker en op de eerste verdieping is een extra, apart toilet mogelijk.

Kortom, de keuze is reuze. De makelaars vertellen er graag alles over, óók over de mogelijkheden omtrent duurzame energie. Heb je eigen ideeën? Wij staan ervoor open!

Meer informatie en actuele prijzen: www.reigersborg.nl
 

Print object Stuur object door Bekijk het object in Google Maps