Volg ons op   voor het laatste project nieuws!


Hoogkarspel, bwnrs 126
Koop-/aanneemsom € 312.500 v.o.n. (verkocht onder voorbehoud)

De perfecte mix van stijl en ruimte.

Dat bieden deze fraaie halfvrijstaande woningen in jaren ’30 stijl. Compleet met garage en een lap grond op het zuiden! De hoge verwachtingen die van buiten worden gecreëerd, worden van binnen moeiteloos waargemaakt.

In de hal bevindt zich het toilet én de deur naar de garage. De woonkamer en de badkamer zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming. Aan de voorkant van het huis kook je, aan de achterkant geniet je van de tuingerichte woonkamer. Met de openslaande tuindeuren is jouw diepe, zonnige achtertuin een waar verlengstuk van de woonkamer.

Overigens zijn alle kozijnen van kunststof. Dankzij de hoge rechte gevels is het type Els op elke verdieping verrassend ruim. De eerste etage telt drie slaapkamers waarvan de grootste over de volledige breedte van de woning strekt. Met een aparte nis voor de doucheruimte is de badkamer speels en vooral ruim ingedeeld. De zolder kun je inrichten als kantoor, hobbyruimte of als vierde slaapkamer.

Uitbouwen en ander meerwerk
Wil je meer weten over de meerwerkopties? De makelaars vertellen er graag alles over. Oók over de duurzame mogelijkheden, een warmtepomp bijvoorbeeld

Meer informatie en actuele prijzen: www.reigersborg.nl
 

Print object Stuur object door Bekijk het object in Google Maps