Volg ons op   voor het laatste project nieuws!


Hoogkarspel, bwnrs 115 t/m 118
Koop-/aanneemsom vanaf € 195.000 v.o.n. (verkocht onder voorbehoud)

Exlusieve en eigentijdse uitstraling

Kleurstelling, kozijnafwerking en de puntgevel aan de straatzijde geven deze korte rij woningen een exclusieve en eigentijdse uitstraling. Het is een fraai beeld: de half witte gevels die afsteken tegen de donkere dakpannen. Robuuste, gemetselde kaders om de (kunststof) kozijnen dragen bij aan het stoere karakter.

Het meest opvallend is de naar voren springende witte gevelpunt aan de straatzijde bij de bouwnummers 117 en 129. Opvallend zijn ook de dubbele deuren in de voorgevels. Hierdoor krijgen de woningen een rijke uitstraling én kun je optimaal genieten van het binnenvallende avondzonnetje.

De tuingerichte woonkamer (net als de badkamer voorzien van vloerverwarming), de drie slaapkamers en de grote zolder bieden volop vrijheid. Voor wie iets extra’s zoekt: bouwnummers 118 en 128 zijn standaard uitgevoerd met een erker en de bouwnummers 115 en 131 hebben een garage in plaats van berging.

Uitbouwen en ander meerwerk
Wil je meer weten over de meerwerkopties? De makelaars vertellen er graag alles over. Oók over extra duurzame opties, bovenop de (standaard aanwezige!) zonnecollectoren.

Meer informatie en actuele prijzen: www.reigersborg.nl
 

Print object Stuur object door Bekijk het object in Google Maps