Volg ons op   voor het laatste project nieuws!


De Goorn, Amandelgaard 7 bwnr.: 130
Koop-/aanneemsom € 379.000 v.o.n. (verkocht onder voorbehoud)

Vrij wonen op een ruime kavel. Achter een tuin op het zuidwesten, voor een weids uitzicht over de landerijen… Deze schitterende woning heeft werkelijk alles voor maximaal woonplezier.

Geheel in de stijl van Buitenplaats valt de Leyduin op door zijn boeiende uiterlijk. Warm, landelijk, tijdloos. En hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer verrassende details en accenten je ontdekt. Of jouw woning in roodbruine of okergele tinten wordt uitgevoerd? Dat mag jezelf bepalen!

Via de voordeur aan de Amandelgaard wacht je een royaal ontvangst. De hal is ruim en je kunt binnendoor naar de garage. Aan de voorzijde van de woning kun je de keuken helemaal naar wens indelen; aan de achterzijde halen grote raampartijen de zonnige achtertuin in huis.

Compleet
Altijd al een master bedroom willen hebben? Deze beslaat de gehele woningbreedte en biedt mogelijkheden voor een inloopkast! Op de eerste verdieping vind je verder nog twee slaapkamers en de ruime badkamer. Die wordt compleet opgeleverd en is, evenals de gehele begane grond, uitgevoerd met vloerverwarming.

Op zolder bevindt zich de cv-ketel, aansluitingen voor wasmachine en droger én ruimte voor zelfs twee slaap- of hobbykamers. Dankzij ramen in de voor- en achtergevel heb je volop daglicht.

Bwnr.: 130 wordt standaard uitgevoerd met de volgende meer-/minderwerk opties:
• Het slaan van 3 palen voor het in de toekomst verlengen van de garage en het formeren van een erker
• Een uitbreiding van de begane grond met 2,4 m.

De kosten van bovenstaand meerwerk is niet opgenomen in vermelde koop-/aanneemsom. Deze aanpassing geeft een meerprijs van € 25.000,- incl. BTW. U dient dit bedrag dus bij de hierboven genoemde koop-/aanneemsom te tellen.
 

Meer informatie en actuele prijzen: www.woneninbuitenplaats.nl
 

Print object Stuur object door Bekijk het object in Google Maps