Volg ons op   voor het laatste project nieuws!


De Goorn, Amandelgaard 5 en 31 bwnrs.: 129 en 142
Koop-/aanneemsom vanaf € 379.000 v.o.n. (verkocht)

Wil je graag onder architectuur een vrijstaande woning laten bouwen zónder de stress van een vrije bouwkavel? Dan is dit jouw kans. Geen trajecten met architecten en aannemers, maar vanuit het basisontwerp alleen de mooiste opties uitzoeken. Jij bepaalt, wij regelen het voor jou!

Deze woning heeft een compleet eigen stijl. Sierelementen in het metselwerk, houten gevelornamenten en getoogd metselwerk boven de raamkozijnen zorgen tezamen voor een rijke uitstraling.

Na binnenkomst via de royale hal valt meteen de zij-erker met dubbele deuren op. Deze geeft de living een speels, ruimtelijk effect en biedt uitzicht op landerijen. De keuken bevindt zich achter, die via de praktische bijkeuken toegang biedt tot de zonnige tuin op het zuidwesten.

Op de eerste verdieping heb drie grote slaapkamers tot jou beschikking, een flinke badkamer en een separaat (!) toilet. De badkamer is, net als de benedenverdieping, voorzien van comfortabele vloerverwarming. De zolder biedt ruimte voor diverse indelingsvarianten en doeleinden, zoals een volwaardige slaapkamer, hobbyruimte of sauna.

Uitbouw voor en achter
Aan de voorzijde kun je een tweede erker laten plaatsen en aan de achterzijde een uitbouw over de volle breedte van de woning. Kies je voor dat laatste, dan ben je vrij om de keuken en de woonkamer te verwisselen.

Uitbouw zij-erker
De zij-erker kun je naar boven laten doortrekken, eindigend in een fraaie topgevel. Een lust voor het oog en meer ruimte op de verdiepingen! Zo krijg je op de eerste verdieping ruimere slaapkamers (een echte masterbedroom met inloopkast en eventueel een gasten-/tienerbadkamer). Tegelijkertijd wordt jouw zolderverdieping extra groot én voorzien van extra daglicht.

Uitbouw garage
De garage, die van binnenuit bereikbaar is, kan worden verlengd. Een directe toegang tot de bijkeuken behoort ook tot de mogelijkheden.

Slechts twee…
Met dit unieke concept bouw je tegen een aantrekkelijke prijs een woning naar jouw wens. Vraag snel meer informatie, want van deze buitenkans zijn er maar twee!

Meer informatie en actuele prijzen: www.woneninbuitenplaats.nl
 

Print object Stuur object door Bekijk het object in Google Maps