Volg ons op   voor het laatste project nieuws!


De Goorn, Amandelgaard 1 en 3 bwnrs.: 127 en 128
Koop-/aanneemsom vanaf € 287.500 v.o.n. (verkocht)

Tijdloze architectuur, royale kavel, garage, speelse indeling en volop ruimte. In deze veelzijdige tweekappers kun je jouw woonwensen laten uitkomen.

Elk seizoen, elke dag opnieuw geniet je vanuit deze woningen van een prachtig uitzicht over de landerijen. En in de royale achtertuin, die gericht is op het zuidoosten, vind je elk uur van de dag wel een zonnig plekje. Topligging!

Openslaande tuindeuren
De warme kleur steen en stijlvolle roeden voor de ramen maken de architectuur tijdloos mooi. De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. Deze compacte entree geeft je de vrijheid om de keuken om te toveren tot echte woonkeuken. De open trap geeft een fraai ruimtelijk effect, terwijl de openslaande tuindeuren zorgen voor veel licht en optimaal plezier van jouw achtertuin. Bovendien geniet je op de gehele begane grond van comfortabele vloerverwarming.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers waarvan één masterbedroom met ruimte voor een inloopkast. De badkamer, die standaard wordt afgewerkt met tegels, bad, wastafel en zwevend toilet, is extra ruim doordat de douche in een nis is geplaatst. De grote zolder kun je geheel naar eigen wens inrichten.

Meerwerk
Tot de extra opties behoren een uitbouw aan de achterzijde, erker aan de voorzijde, verlengde garage en een dakkapel. Onze makelaars vertellen hier graag alles over. Oók over duurzame mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp.


Meer informatie en actuele prijzen: www.woneninbuitenplaats.nl
 

Print object Stuur object door Bekijk het object in Google Maps