Volg ons op   voor het laatste project nieuws!


De Goorn, Notengaard 28/26/18/16 bwnrs.: 113 , 114, 118 en 119
Koop-/aanneemsom vanaf € 178.500 v.o.n. (verkocht)

Rijwoningen saai? Niet in Buitenplaats! De 15 woningen type Bartelot, verdeeld over drie woningblokken, verschillen bijna allemaal van elkaar.

Als eerste vallen de diverse gevelkleuren op. Ze geven de blokken een speelse en warme uitstraling. Maar ook de uitvoering per woning varieert. Zo trekken bouwnummers 135 en 137 de aandacht door hun sierlijke dakkapel aan de straatzijde.
Hoe langer je kijkt, hoe meer verschillen je ontdekt. Luifels, luiken en robuuste kaders om de kozijnen. Natuurstenen accenten en gedetailleerd metselwerkverband onder de goten. Welke woning je ook kiest, het wordt jouw unieke thuis.

Grotere tuin
De meeste hoekwoningen bieden de mogelijkheid voor een garage naast het huis. Deze hebben dan ook een aanzienlijk groter tuinoppervlak. Met de keuken aan de voorzijde en de tuingerichte woonkamer beleef je extra plezier van de achtertuin. Aan de Amandelgaard liggen de achtertuinen op het zonnige zuidwesten.

Verrassend ruim
Ook van binnen verrassen deze ruime, onderhoudsarme woningen. De dichte, dus stille trap bevindt zich in het midden van de woning. De verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer met natuurlijk licht. De volgende trap brengt je naar de grote zolder… nóg meer woonruimte!

Persoonlijke woonwensen
Alle typen Bartelot kun je aan de achterzijde laten uitbreiden. Aan de voorzijde zijn dakkapellen mogelijk (zie bouwnummer 135 en 137). Meer weten over de vele meerwerkopties? De makelaars vertellen er graag alles over. Oók over de duurzame mogelijkheden, van extra zonnepanelen tot een warmtepomp!

Meer informatie en actuele prijzen: www.woneninbuitenplaats.nl

Print object Stuur object door Bekijk het object in Google Maps