Volg ons op   voor het laatste project nieuws!


Hoogkarspel, Winterkoning 46; bwnr.: 91
Koop-/aanneemsom € 280.000 v.o.n.

Klik hier voor de prijslijst
Klik hier voor de meerwerklijst
 

De exclusiviteit spat van deze tweekapper af. Door de kleuren, de garage, de afwerking, de puntgevels, de extra opties. Aan de ruim opgezette voorzijde heb je uitzicht op de vrije kavelwoningen.

Stoere topgevels. Aan de zijkanten afgewerkt met witte keim: een duurzame, zeer slijtvaste mineraalverf. Aan de straatzijde licht verspringend én goed voor extra ruimte op alle woonlagen. De rijke uitstraling wordt compleet gemaakt door robuuste kaders om de entree, ramen met bovenlichten, contrasterende boeidelen en fraaie details in het metselwerk.

Licht en ruimte
De keuken bevindt zich aan de voorzijde. Door het venster in de zijgevel valt hier extra veel daglicht binnen. In de tuingerichte woonkamer (net als de badkamer voorzien van vloerverwarming) profiteer je van een prachtige, grote raampartij met twee openslaande tuindeuren. Lekker veel licht binnen, lekker snel van de zon genieten buiten!

De drie ruime slaapkamers zijn ook opvallend licht: elk is voorzien van twee ramen. Praktisch en sfeervol. Direct daglicht is er ook in de badkamer. Deze bevindt zich aan de voorzijde boven de entree en is o.a. voorzien van een tweede toilet. Tot slot biedt ook de grote zolder, compleet met geluidsisolerende technische ruimte, volop ruimte.

Bwnr.: 91 wordt standaard uitgevoerd met de volgende meer-/minderwerk optie:

• Een uitbreiding van de begane grond met 2,4 m.
• Het slaan van 1 paal voor het in de toekomst verlengen van de garage

De kosten van bovenstaand meerwerk is niet opgenomen in vermelde koop-/aanneemsom. Deze aanpassing geeft een meerprijs van € 22.000,- incl. BTW. U dient dit bedrag dus bij de hierboven genoemde koop-/aanneemsom op te tellen.

Meer informatie en actuele prijzen: www.reigersborg.nl
 

Print object Stuur object door Bekijk het object in Google Maps