bwnr 125 , 1616AA Hoogkarspel

Koop-/Aanneemsom € 445.000 v.o.n.

Klik hier voor de prijslijst
Klik hier voor de meerwerklijst
 

Deze woning heeft een compleet eigen stijl.

Sierelementen in het metselwerk, houten gevelornamenten en getoogd metselwerk boven de raamkozijnen zorgen tezamen voor een rijke uitstraling.

Na binnenkomst via de royale hal valt meteen de zij-erker met dubbele deuren op. Deze geeft de living een speels, ruimtelijk effect en biedt uitzicht op de parkzone van Reigersborg. De keuken bevindt zich achter, die via de praktische bijkeuken toegang biedt tot de zonnige tuin met een uitstekende zuid-ligging.

Op de eerste verdieping heb je drie grote slaapkamers tot jouw beschikking, een flinke badkamer en een separaat toilet. De badkamer is, net als de benedenverdieping, voorzien van comfortabele vloerverwarming. De zolder biedt ruimte voor diverse indelingsvarianten en doeleinden, zoals een volwaardige slaapkamer, hobbyruimte of sauna.

Aan de voorzijde kunt u een tweede erker laten plaatsen en aan de achterzijde een uitbouw over de volle breedte van de woning. Kiest u voor dat laatste, dan ben je vrij om de keuken en de woonkamer te verwisselen.

De zij-erker kun je naar boven laten doortrekken, eindigend in een fraaie topgevel. Een lust voor het oog en meer ruimte op de verdiepingen! Zo krijg je op de eerste verdieping ruimere slaapkamers (een echte masterbedroom met inloopkast en eventueel een gasten-/tienerbadkamer). Tegelijkertijd wordt jouw zolderverdieping extra groot én voorzien van extra daglicht.

Meer informatie en actuele prijzen: www.reigersborg.nl

Kenmerken

Aanvaarding Na oplevering
Bouwjaar 0

Foto's (1)