bwnrs 132 t/m 136, 1616AA Hoogkarspel

Koop-/Aanneemsom Vanaf € 259.500 v.o.n.

Veelzijdig wonen

Compleet op de begane grond inclusief diverse uitbreidingsopties. De waterwoningen van Reigersborg vormen zich moeiteloos naar jouw wensen! Met openslaande deuren naar een heerlijke tuin met een perfecte westligging, fietsenberging én eigen parkeerplaats.

De woonkamer aan de achterzijde biedt prachtig uitzicht over het vaarwater. Net als de rest van de woning is deze voorzien van vloerverwarming. De straatgerichte keuken met tuindeuren zorgt voor een verrassende verbinding met de voortuin. Tevens tref je een flinke slaapkamer met deur naar de achtertuin, een compleet afgewerkte badkamer, een separaat toilet en een hobby- of werkkamer.

Elke woning staat op een kavel van … meter diep! Voor het huis kunt u een heerlijk terrasje creëren. Ook de achtertuin is een voltreffer: groot én gelegen aan doorvaarbaar water. Je navigeert zo het mooie polderlandschap in!

De hoge hoekwoning heeft een compleet andere indeling. De woonkamer heeft een open keuken en loopt speels om de hoek. De slaapkamer beslaat de volle breedte aan de voorzijde en grenst direct aan de badkamer. De voordeur bevindt zich aan de zijkant en de berging is gesitueerd in de extra brede achtertuin. Op de bovenverdieping vind je de tweede slaapkamer en een derde (werk/hobby-)kamer, het tweede toilet en de technische ruimte. En als bonus: mogelijkheden voor een fijn dakterras!

Meer informatie en actuele prijzen: www.reigersborg.nl


 

Kenmerken

Aanvaarding Na oplevering
Bouwjaar 0

Foto's (2)