Amandelgaard 9 en 11 bwnrs.: 131 en 132, 1648LP De Goorn

Koop-/Aanneemsom € 285.000 v.o.n.

Zes twee-onder-een-kapwoningen; zesmaal verschillende uitvoering en situering. Welke past het best bij jou? Lees, kijk en fantaseer alvast…

In de voorgevel is gevarieerd met bovenlichten en robuuste kaders om de kozijnen. Op detailniveau herken je diverse metselwerkaccenten en een fraaie goot.

Twee varianten
Vier van deze zes woningen hebben de voordeur aan de straatzijde. De bouwnummers 112 en 131 zijn uitgevoerd met een zij-entree, waarbij de garage iets naar achter is geplaatst. De varianten verschillen ook qua indeling, zowel beneden als boven. Bouwnummers 131 en 132 onderscheiden zich extra door hun gele gevelsteen.
En je kunt jouw woning nóg unieker maken. De standaardgarage kan worden verlengd en de benedenverdieping kan aan de achterzijde worden uitgebouwd. Of dit woonkamer of keuken wordt? Dat heb jezelf in de hand. Voorwaarde is uiteraard wel dat de gewenste indeling aangegeven wordt vóór de start van de bouw.

Elk zijn pluspunten
Bouwnummer 111 ligt vrij langs voetpad en water, met de achtertuinen op het zonnige zuidwesten. De bouwnummers 131/132 en 140/141 liggen aan de rand van de wijk. Deze woningen bieden én prachtig uitzicht over landerijen, én een heerlijke achtertuin op het zuidoosten.
Type Elswout is op elke verdieping verrassend ruim. De eerste etage telt drie slaapkamers en een complete badkamer. De royale zolder kun je inrichten als kantoor, hobbyruimte of als vierde slaapkamer. Kortom, volop keuze en vrijheid!

Meerwerk
Meer weten over de vele meerwerkopties? Onze makelaars vertellen er graag alles over. Oók over de duurzame mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp.

Meer informatie en actuele prijzen: www.woneninbuitenplaats.nl
 

Kenmerken

Aanvaarding Na oplevering
Bouwjaar 0

Foto's (1)