Oprijlaan 2 bwnr.: 80 , 1648Kl De Goorn

Koop-/Aanneemsom € 379.000 v.o.n.

Zo dwars als hij op de weg staat, zo flexibel is hij als het gaat om uw woonwensen. Compleet met royale kavel en uitzicht op het park is de Ipenrode met recht uniek in zijn soort.

Deze woning heeft een compleet eigen stijl. Sierelementen in het metselwerk, houten gevelornamenten en fraaie rollagen boven de raamkozijnen zorgen tezamen voor een rijke uitstraling.

Na binnenkomst via de royale hal valt meteen de zij-erker met dubbele deuren op. Deze geeft de living een speels, ruimtelijk effect en biedt uitzicht op het water welke uitkomt in het park. De keuken bevindt zich achter, die via de praktische bijkeuken toegang biedt tot de royale tuin op het noordoosten.

Op de eerste verdieping heeft u drie grote slaapkamers tot uw beschikking, een flinke badkamer en een separaat (!) toilet. De badkamer is, net als de benedenverdieping, voorzien van comfortabele vloerverwarming. De zolder biedt ruimte voor diverse indelingsvarianten en doeleinden, zoals een volwaardige slaapkamer, hobbyruimte of sauna.

Bwnr.: 80 wordt standaard uitgevoerd met de volgende meer-/minderwerk opties:
• Het slaan van 1 paal voor het in de toekomst verlengen van de garage
• Een uitbreiding van de begane grond met 2,4 m.

De kosten van bovenstaand meerwerk is niet opgenomen in vermelde koop-/aanneemsom. Deze aanpassing geeft een meerprijs van € 24.000,- incl. BTW. U dient dit bedrag dus bij de hierboven genoemde koop-/aanneemsom te tellen.
 

Neem ook eens een kijkje op www.woneninbuitenplaats.nl

Kenmerken

Aanvaarding Na oplevering
Bouwjaar 0

Foto's (1)