Volg ons op   voor het laatste project nieuws!

NIEUWS

Wooninventarisatieavond in De Goorn

donderdag 5 oktober 2017

Op maandag 16 oktober 2017 van 19.00 tot 20.00 uur organiseren de gemeente Koggenland en ZeemanVastgoed een wooninventarisatie-avond in het gemeentehuis voor de fases 3 en 4 van Buitenplaats De Burgh in De Goorn.

Met deze bijeenkomst willen we vooruitlopend op de verkoop van de woningen nader onderzoeken naar welk type woningen er vraag is. Maar ook zijn wij nieuwsgierig naar uw ‘smaak’. Ofwel, wat vindt u van de architectuur in de wijk? Heeft u suggesties voor de materialisatie? Heeft u goede ideeën voor de inrichting van de straten en groenvoorzieningen? Hiervoor kunt u tijdens de avond een enquête invullen. Het resultaat wordt gebruikt om de definitieve opzet van deze planfase en de daarin te projecteren woningtypes verder uit te werken. Tijdens de bijeenkomst zullen diverse gevel- en straatbeelden, de situatietekening en mogelijke woningplattegronden in de vorm van een schetsplan voor fase 3a getoond worden.

We zijn echter niet alleen benieuwd naar welke woningtypes uw belangstelling uitgaat, maar ook zouden we graag meer inzicht willen krijgen in uw persoonlijke woonwensen. Wilt u een uitbouw of een dakkapel? Of een nog duurzamere woning? Wenst u een flexibele indeling? Of een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Kortom, wij inventariseren graag welke opties u terug zou willen zien op de meer- en minderwerklijst, zodat al in een vroeg stadium in het toekomstig bouwproces uw persoonlijke woonwensen meegenomen kunnen worden.