Volg ons op   voor het laatste project nieuws!

NIEUWS

Burgemeester slaat eerste paal nieuwbouwplan Reigersborg Noord fase 3d in Hoogkarspel

maandag 12 december 2016

Burgemeester slaat eerste paal nieuwbouwplan Reigersborg Noord fase 3d in Hoogkarspel

ZeemanVastgoed, Ooms Bouw en gemeente Drechterland hebben een feestelijk tintje gegeven aan de start bouw van fase 3d in de nieuwe woonwijk Reigersborg Noord in Hoogkarspel.

Woensdagochtend 30 november jl. heeft burgemeester Pijl van gemeente Drechterland officieel de eerste paal geslagen. Alle kopers en betrokken partijen waren uitgenodigd voor het bijwonen van deze feestelijke gebeurtenis. Na afloop hebben zij samen ontbeten in Het Reigersnest. Reigersborg Noord fase 3d omvat in totaal 20 woningen bestaande uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

De vele hagen en bomen in de openbare ruimte bepalen het groene karakter van de wijk. Meest opvallend is het groene hart in het midden van de wijk. Deze bestaat uit een langgerekte groenstrook met water en aan weerskanten brede ecologische oevers. Alle speelplekken zijn met natuurvriendelijke materialen aangelegd, met o.a. een klimkasteel, een hangbrug over het water en nog veel meer spannende elementen! Zo vinden de kinderen vertier op loopafstand en heeft de wijk een groen en afwisselend decor.

Ooms Bouw bouwt de woningen in deze fase. Het plan is qua architectuur ontworpen door Zeeman Architekten uit Volendam en BBHD Architecten uit Alkmaar. Er wordt op dit moment gewerkt aan de volgende fase welke in februari 2017 in verkoop zal gaan. U kunt zich hiervoor reeds aanmelden bij Zeeman Makelaars via makelaardij@zeeman.nl of op telefoonnummer 0229 244688. Meer informatie over de wijk is te vinden op www.reigersborg.nl.