Volg ons op   voor het laatste project nieuws!

NIEUWS

Start bouw Buitenplaats fase 2a in De Goorn

maandag 19 september 2016

Projectontwikkelaar ZeemanVastgoed en aannemer Henselmans gaan een feestelijk tintje geven aan de start bouw van het bijzondere plan Buitenplaats fase 2a in De Goorn.

Alle toekomstige bewoners zijn uitgenodigd om op vrijdagochtend 30 september a.s. aanwezig te zijn bij het slaan van de officiële paal door wethouder Knijn. Hierna zullen zij een gezamenlijk ontbijt nuttigen bij d’Ontmoeting.

Fase 2a van Buitenplaats bestaat uit 31 koopwoningen, waarvan op dit moment het merendeel is verkocht.
Hoek- en middenwoningen, diverse typen tweekappers en vrijstaande blikvangers: ook in fase 2a van Buitenplaats kan iedereen zijn ideale woning vinden. Met als resultaat een prettige mix van starters, gezinnen en stellen.

Voor de allerkleinste bewonertjes wordt een speelplaats ingericht centraal in deze fase. De drie compleet verschillende vrijstaande woningen maken het gevarieerde straatbeeld compleet. Hiervan is er nog 1 te koop.
De woningen worden vormgegeven in twee bijzondere stijlen: de ene eigentijds in natuurlijke tinten, de andere contrastrijker met witte muren en rode daken. Deze combinatie geeft de wijk een extra levendige uitstraling.

Nóg verrassender wordt het op detailniveau: elke midden-, hoek, en twee-onder-een-kap wordt anders uitgevoerd! Van subtiele verschillen als luifels en metselmotieven tot wezenlijk onderscheid met erkers en balkons.

Elk huis wordt dus uniek!